Ja, med funktionen Inloggningskonto kan du dölja priser och köpknappen för kunder som inte är inloggade i din butik. Detta gör det möjligt för dig att endast ta emot beställningar från kunder som har ett konto och är inloggade i din butik. Perfekt för dig med återförsäljare, B2B-kunder eller för dig som driver kundklubb. Du har också möjligheten att visa priser för icke inloggade kunder men samtidigt dölja köpfunktionen.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar och aktivera Inloggningskonto.
  2. Bocka i knapparna Dölj priser för oinloggade användare samt Dölj köpfunktionalitet för oinloggade användare för att dölja priser samt köpknappen för kunder som inte är inloggade i din butik.
  3. Vill du exempelvis använda dig av butiken som ett skyltfönster så bockar du endast i Dölj köpfunktionalitet för oinloggade användare. Dina kunder kommer då kunna se produktpriser men kommer behöver ha ett inloggningskonto samt vara inloggade i butiken för att genomföra köp.
  4. Klicka på Spara och det är färdigt!