Förenkla frakthanteringen genom att koppla butiken direkt till PostNord Skicka direkt. Detta gör det möjligt för dig att skriva ut fraktsedlar direkt ifrån din butiks kontrollpanel – eller lagra flera fraktsedlar samtidigt.

Så här aktiverar du:

1. Navigera till Inställningar och aktivera Fraktbokningar via PostNord.
  2. Fyll i ditt kundnummer samt API-nyckel. Ditt kundnummer hittar du i PostNords portal och din API-nyckeln genom att skapa ett konto här och navigera till My account > Applications.
  3. Välj vilken frakttjänst samt eventuella tilläggstjänster som ska vara förvalt.
  4. Välj önskat format och storlek på fraktsedlarna.
  5. Välj om vikten på dina försändelser ska beräknas på varornas vikt eller om en standardvikt (250g) ska användas. Vikten går att redigera för varje enskild beställning också.
  6. Fyll i butikens avsändaradress.
  7. Klicka på Spara ändringar.
  8. Klart! Din butik är nu kopplad till PostNord.