När du har aktiverat kopplingen till PostNord i din butik kan du enkelt börja skriva ut dina fraktsedlar.

Så här gör du för att skapa en fraktsedel:

1. Navigera till Beställningar och välj den beställning du önskar hantera.
  2. Välj vilken frakttjänst samt eventuella tilläggstjänster som du önskar använda.
  3. Klicka sedan på antingen Skapa eller Lagra fraktsedel.
  4. Klart!

Vad är skillnaden mellan Skapa och Lagra en fraktsedel?

Skapa fraktsedel: Väljer du att skapa en fraktsedel så kommer du kunna skriva ut den direkt från din butiks kontrollpanel.

Lagra fraktsedel: Om du väljer att lagra fraktsedeln så kommer beställningen att skickas över till PostNord. Du kan antingen lagra en eller flera beställningar åt gången. Efter detta skriver du enkelt ut fraktsedlarna från från PostNords portal.

Bra att veta:

• När en fraktsedel skapas eller lagras så läggs kollinummer och transportör automatiskt till på beställningen.