Autopilot är ett verktyg som låter er schemalägga aktiviteter i er webbutik, som exempelvis att aktivera en rabatt eller en notis, så att de automatiskt sker vid en viss tidpunkt.
Schemalägg ett obegränsat antal aktiviteter som utförs automatiskt och låt Autopilot förenkla vardagen för er som butiksägare!

Navigera till Autopilot i er kontrollpanel för att skapa nya aktiviteter eller se och redigera redan schemalagda aktiviteter.

autopilot

Skapa en ny aktivitet

1. Välj datum och tid

Klicka på knappen + Skapa aktivitet eller klicka på aktuell dag direkt i kalendern för att skapa en ny aktivitet på vald datum. Ställ sedan även in klockslaget ni önskar att handlingen skall utföras.

2. Ställ in handling

Välj om ni önskar att aktivera eller avaktivera en utav följande:

Rabatt
Välj mellan rabatter som ni har skapat i förväg under Kassa > Rabatter.
Tänk på att avaktivera rabatten när ni skapar den ifall ni önskar schemalägga aktiveringen av rabatten.

Popup
Välj mellan Popups som ni har skapat i förväg under Inställningar > Popups.
Tänk på att avaktivera er Popup när ni skapar den ifall ni önskar schemalägga aktiveringen.

Utseende
Aktivera ett utseende för att ändra vilket tema som är i Liveläge, för er som har flera teman samtidigt under Utseende > Tema.

Privatläge
Aktivera eller avaktivera Privatläge som ni har ställt in under Inställningar > Privatläge.

Ribbons
Välj mellan Ribbons som ni har skapat i förväg under Inställningar > Ribbons.
Tänk på att avaktivera er Ribbon när ni skapar den ifall ni önskar schemalägga aktiveringen.

Notis
Välj mellan Notiser som ni har skapat i förväg under Inställningar > Notiser.
Tänk på att avaktivera er Notis när ni skapar den ifall ni önskar schemalägga aktiveringen.

3. Granska och spara!

Granska er aktivitet och klicka sedan på spara. Den schemalagda aktiviteten läggs in i er kalender och kommer automatiskt utföras vid vald datum och klockslag.

I kalendern kan ni se era schemalagda aktiviteter i blått och era genomförda aktiviteter i grönt. En schemalagd aktivitet som ännu ej är genomförd kan redigeras eller tas bort genom att klicka på aktiviteten i kalendern och sedan på redigera ikonen.

Autopilot - Skapa ny aktivitet
Autopilot – Skapa ny aktivitet