Notiser kan användas likt Popups, fast på ett mindre påträngande sätt, för att dra besökarens uppmärksamhet till viss information, som exempelvis om en pågående kampanj eller liknande.

Aktivera först funktionen Notiser under Inställningar > Notiser för att sedan kunna skapa era notiser genom att klicka på + Skapa notis.

Inställningar för notisen

Notisens innehåll
Ange meddelandet ni vill ha i er notis.

Placering
Här ställer ni in vilken sida ni vill att notisen ska visas på.
Observera att en notis endast visas på en sida. Vill ni visa samma notis på flera sidor behöver ni skapa kopior av notisen.

Exempel:
/ för att visa notisen på startsidan
/url-till-er-produkt för att visa notisen på en produktsida (byt ut adressen med er produkts URI)

Visas i
Ange hur många sekunder ni vill att notisen ska visas.

Ange 0 (noll) om ni vill att notisen ska visas utan tidsbegränsning tills besökaren stänger den.

Hur ofta ska notisen synas?
Ställ in om ni vill att notisen ska visas en gång per besök eller varje gång sidan laddas.

Begränsat tidsperiod
Ställ in om notisen ska visas under en given tidsperiod, perfekt för tidsbegränsade kampanjer till exempel. Ställ i så fall in både start- datum och tid samt slut- datum och tid.