Du har med Quickbutik åtkomst till butikens underliggande källkod, vilket öppnar upp för oändliga möjligheter. I den underliggande källkoden hittar ni HTML, CSS och JavaScript som kodspråk – men även mustache med fördefinerade taggar för att ladda in all dynamiskt innehåll

För att förstå vad och vilka möjliga taggar som finns, har vi gjort en designdokumentation som ni hittar här: https://docs.quickbutik.com/