Du har med Quickbutik åtkomst till butikens underliggande källkod, vilket öppnar upp för oändliga möjligheter. I den underliggande källkoden hittar ni HTML, CSS och JavaScript som kodspråk – men även mustache med fördefinerade taggar för att ladda in all dynamiskt innehåll.

För att förstå vad och vilka möjliga taggar som finns, har vi gjort en designdokumentation som ni hittar här: https://docs.quickbutik.com/

Ändra i butikens design!

Få butiken att se ut så som du vill, vare sig det är att ändra färg på köpknappen till att ändra hela designen på din butik – du behöver inte bege dig in i det tekniska.

Med Quickbutik Specialistnätverk behöver du bara tänka på vad som ska göras och inte vem. Med Quickbutik har du direkt tillgång till certifierade specialister inom Webbutveckling som står redo att hjälpa dig med ditt uppdrag.

Värt att notera är att webbutveckling kräver åtkomst till underliggande källkod. Detta ingår i Quickbutik Standard och Quickbutik Pro.

Nedan områden är inom vilka våra specialister inom Webbutveckling kan hjälpa dig med:

– Mindre webbutveckling
– Skräddarsydd design

Vill du läsa mer om hur det fungerar? Klicka här!. .. eller skapa ditt uppdrag direkt här.