Du har med Quickbutik åtkomst till butikens underliggande källkod, vilket öppnar upp för oändliga möjligheter. I den underliggande källkoden hittar ni HTML, CSS och JavaScript som kodspråk – men även mustache med fördefinerade taggar för att ladda in all dynamiskt innehåll

För att förstå vad och vilka möjliga taggar som finns, har vi gjort en designdokumentation som ni hittar här: https://docs.quickbutik.com/

Ändra i butikens design!

Få butiken att se ut så som du vill! Vare sig det är att ändra färg på köpknappen till att ändra hela designen på din butik. För sådana här ändringar krävs det källkodsändringar och att du har prisplan Standard eller Pro. Du känner dina slutkunder och ibland kan det vara den där lilla ändringen som gör att det blir en konvertering.

Därför har vi skapat Quickbutik Specialistnätverk som innehåller certifierade specialister inom Webbutveckling. Med våra specialister, slipper du att bekymra dig för att hitta vem som kan hjälpa dig och kan istället fokusera på vad.

Nedan områden är inom vilka våra specialister inom Webbutveckling kan hjälpa dig med:

• Mindre Webbutveckling
  • Skräddarsydd design

Tillgång till våra certifierade specialister ingår i Quickbutik. Läs mer här: Webbutveckling.