Nej. En av våra stora fördelar är att vi alltid erbjuder full åtkomst till butikens källkod för det visuella under Utseende > Tema > Kod under huven. Här hittar du källkod i webbens standardspråk – HTML, CSS & JavaScript.

Har du därför tidigare erfarenhet med att arbeta och modifiera i dessa kodspråken, vill denna fördelen ge dig alla möjligheter för att bygga butikens upplägg precis som du önskar det. Skulle du annars vilja anlita konsulter, frilansare eller dylikt för att jobba med butiken är detta därför också möjligt.