Nej. En av våra stora fördelar är att vi alltid erbjuder full åtkomst till butikens källkod för det visuella under Utseende > Tema > Kod under huven. Här hittar du källkod i webbens standardspråk – HTML, CSS & JavaScript.

Har du därför tidigare erfarenhet med att arbeta och modifiera i dessa kodspråken, vill denna fördelen ge dig alla möjligheter för att bygga butikens upplägg precis som du önskar det. Skulle du annars vilja anlita konsulter, frilansare eller dylikt för att jobba med butiken är detta därför också möjligt.

Du är alltså aldrig låst till att anlita teamet på Quickbutik för webbutveckling och ändringar i butikens utseende.

Vill du ha hjälp med något som kräver källkodsändringar?

Våra specialister inom Webbutveckling kan hjälpa dig om du vill ha en helt egen och/eller unik design i din butik eller ändra på saker som inte ingår i det tema du valt för din butik. Se här information om vad de mer kan hjälpa dig med: Webbutveckling! Detta kräver källkodsändringar, vilket man har tillgång till i prisplan Standard och Pro.

Med våra specialister slipper du att bekymra dig för att hitta vem som kan hjälpa dig och kan istället fokusera på vad. Tillgång till våra certifierade specialister ingår i Quickbutik.