För Quickbutiks prenumerationer finns det ingen bindningstid. Du betalar på förhand för den period du väljer och har fullständig frihet att säga upp prenumerationen när som helst. Under hela den betalda perioden behåller du full tillgång till din butik.

Välj själv den perioden som passar dig bäst, månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. När du väljer att betala årligen, till exempel, betalar du för ett år i förväg. Om du under detta år beslutar dig för att säga upp din prenumeration, fortsätter din butik att vara aktiv och tillgänglig för resten av det betalda året. Dock kommer din prenumeration inte att förnyas automatiskt. Det innebär att efter utgången av det betalda året, kommer din butik inte längre att vara aktiv om du inte väljer att förnya prenumerationen igen.

Det går t.ex utmärkt att avsluta prenumerationen sista dagen i en aktiv period – så sker ingen förnyelse av din webbutik och det blir ingen ny betalning.