Du kan avsluta din prenumeration precis när du vill direkt via din kontrollpanel. Har du en gratisperiod så avslutas butiken när gratisperioden är slut.

Avsluta 14 dagars gratisperiod

Har du startat en gratisperiod kan du under denna tiden eller när gratisperioden har löpt ut aktivera din butik med en prisplan. Aktiverar du butiken under din gratisperiod så betalar du när gratisperioden löpt ut och betalningarna/förnyelserna sker automatiskt i förskott, likt en prenumeration på Netflix, Viaplay, Spotify etc.

Har du inte aktiverat din butik med en prisplan så kommer din butik att automatiskt att avslutas efter att din 14-dagars gratisperiod tagit slut och du behöver då inte göra något.

Så här avslutar du din prenumeration:

1. Navigera till Användarinställningar längst upp i din kontrollpanel (användarikonen uppe till vänster i din kontrollpanel).
  2. Klicka på Hantera Prenumeration och ett popup-fönster öppnas. Lokalisera rullistan till vänster som visar Hantera Prenumeration. I rullistan väljer du Avsluta Prenumeration.
  3. Klicka därefter på Avsluta butiken och bekräfta sedan på Avsluta prenumeration. Här ser du vilket datum butiken går offline då prenumeration har löpt ut till sitt slutdatum.