Vad tråkigt om du funderar på att avsluta din butik men i så fall respekterar vi ditt beslut och hoppas att vi ses igen!

Avsluta 14 dagars gratisperiod

Hos oss har du alltid 14 dagars gratisperiod för att du ska kunna känna på de olika funktionerna och hinna få en uppfattning om Quickbutik. Du kan antingen under denna tiden eller när gratisperioden har löpt ut aktivera din butik med en prisplan. Aktiverar ni butiken under er gratisperiod så betalar ni först när gratisperioden löpt ut och betalningarna/förnyelserna  sker automatiskt likt en prenumeration på Netflix, Viaplay, Spotify etc.

Din Gratisperiod avslutas automatiskt ut efter 14 dagar så du behöver inte tänka på att göra något. Butiken blir inte aktiv igen från om du manuellt väljer en prisplan att återaktivera din butik med.

Avsluta Aktiv Prenumeration

Om du har en pågående prisplan så kan du avsluta denna direkt via din kontrollpanel genom att navigera in till dina Användarinställningar (den lilla gubben högst upp bredvid ?). Klicka därefter på Hantera Prenumeration och i rullisten väljer du Avsluta Prenumeration. Efter du har avslutat din prenumeration så kommer den vara aktiv fram till det att din nuvarande prisplan/prenumeration har löpt ut till sitt slutdatum.