Du har full kontroll över din prenumeration och avslutar den direkt via din kontrollpanel. Har du en gratisperiod så avslutas butiken när gratisperioden är slut.

14 Dagars Gratisperiod

• Under gratisperioden: Om du har en aktiv provperiod hos oss, kan du när som helst under denna tid eller efter att den har löpt ut välja att aktivera din butik med en betald prisplan. Om du aktiverar butiken under gratisperioden, påbörjas betalningarna när gratisperioden är över. Betalningarna sker så automatiskt i förskott, på samma sätt som prenumerationer på tjänster som Netflix eller Spotify. Du kan alltid se nästa betalning /förnyelse under Användarinställningar.
  • Efter avslutad gratisperioden: Om du inte aktiverar din butik med en prisplan, kommer din butik automatiskt att avslutas efter att din 14-dagars gratisperiod tagit slut. I detta fall behöver du inte vidta några ytterligare åtgärder.

Så avslutar du din prenumeration

1. Gå till Användarmenyn: Klicka på personikonen i din kontrollpanel.
  2. Användarinställningar: Välj ‘Användarinställningar’ i drop-down menyn.
  3. Hantera Prenumeration: Välj ‘Hantera Prenumeration’. Ett popup-fönster öppnas.
  4. Välj Avsluta: I rullistan till höger, välj ‘Avsluta Prenumeration’.
  5. Bekräfta Avslut: Klicka på ‘Avsluta butiken’ och bekräfta ditt val.

Vad händer efter att du avslutar din prenumeration?

När du väljer att avsluta din prenumeration, kommer din butik fortfarande att vara aktiv fram till slutdatumet för din nuvarande prenumeration eftersom du betalar i förskott. Du kommer att få information om det exakta datumet då din butik officiellt går offline. Om du inte vill ha några besökare till din butik, kan du välja att aktivera privat-läge.

Så här gör du:

1. Gå till Inställningar i din kontrollpanel.
  2. Lokalisera ‘Privat-läge’ och klicka på switch-knappen för att aktivera det.

Ladda ned ditt innehåll:

• Fakturor – Navigera till Användarinställningar  klicka på Hantera Prenumeration och här kan du sedan ladda ned dina fakturor.
  • Dina beställningar exporterar du direkt från Beställningar i din kontrollpanel. Läs mer om hur du går tillväga här
  • Dina produkter exporterar du direkt från Produkter i din kontrollpanel. Läs mer om hur du går tillväga här

Pausa butiken

Vill du pausa din butik istället? Läs om hur du pausar din butik här.