Det finns många olika anledningar till varför man vill visa eller dölja sitt lagersaldo för kunderna som besöker butiken. Du har möjlighet att både visa eller dölja både Lagersaldo och Lagerstatus.

Så här gör du:

1. Navigera till Utseende > Tema > Anpassa tema.
  2. Klicka på fliken för Produktsida och bocka ur ”Visa lagersaldo” för att dölja.
    Här kan du även bocka ur ”Visa lagerstatus”.
  3. Beroende på tema så kan det vara så att lagerinformation även visas på kategorisidan. Klicka på fliken för Kategorisida och se efter ”Visa lagersaldo / Visa lagerstatus” och bocka ur för att dölja.
  4. Klicka på Spara.