Om du vill byta namn på butiken är det givetvis möjligt. Namnet på butiken är t ex. det som visas på beställningsbekräftelsen, följesedeln och på andra platser i butiken där namnet visas.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar och Varumärke, klicka på Öppna.
  2. Gör dina ändringar i fältet Butiksnamn.
  3. Klicka på Spara.

Bra att veta

• Om du ändrar namn på butiken så behöver du även informera betalsättet du använder i butiken om detta. Du kan då uppdatera det hos dem så att det visas rätt för dina kunder även där. Detta gör du via direktkontakt med betalsättet.
  • Har du haft samma butiksnamn som butikstitel(meta title) kommer butikstiteln att ändras automatiskt. Annars behöver du ändra den manuellt. Det är den som visas i t ex. webbläsarfliken och på Google.