Om du vill byta namn på butiken är det givetvis möjligt. Namnet på butiken är t ex. det som visas på följesedeln, om din inte använder en logotyp och på andra platser i butiken där namnet visas.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar och Allmänt, klicka på Öppna.
  2. Gör dina ändringar i fältet Namn.
  3. Klicka på Spara.

I samband med namnbyte kan också vara bra att se över din butikstitel. Det är den som visas i t ex. webbläsarfliken och på Google.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar och Sökmotoroptimering (SEO), klicka på Öppna.
  2. Gör dina ändringar i fältet Butikstitel.
  3. Klicka på Spara.

Bra att veta

• Om du ändrar namn på butiken så behöver du även informera betalsättet du använder i butiken om detta. Du kan då uppdatera det hos dem så att det visas rätt för dina kunder även där. Detta gör du via direktkontakt med betalsättet.