Få full kontroll på försäljningen du genererar genom olika samarbetspartners, och kampanjer.

Skapa affilate-länkar att dela ut till bloggare, Instagram-influencers, tidningar eller familjemedlemmar. Länken kan också kopplas till t.ex. kampanjer på din Facebook-sida för att se vilken taktik som ger bäst effekt.

Så här gör du:

1. Gå in under Inställningar > Affiliates
  2. Välj Skapa Affiliate
  3. Ange namn. Kan te.x. vara namnet på en bloggare eller en viss kampanj
  4. Identifieraren genereras automatiskt, men du kan också välja en egen för att få en snyggare länk och bättre koll på vilken länk som hör till vilken kampanj.
  5. Klicka på Spara ändringar.
  6. Du får nu en länkadress att dela ut till din samarbetspartner.
 Alla dina affiliate-länkar samlas i en lista där du enkelt kan överblicka hur många kronor och beställningar varje länk har genererat.