Om du vill verifiera din domän med Facebook så rekommenderar vi att du göra med via Meta Tag Verification.

1. Öppna upp Facebook Business och klicka på Företagsinställningar i menyn.
  2. I menyn klickar du på Varumärkessäkerhet och välj Domäner i undermenyn.
  3. Klicka sedan på Lägg till.
  4. I fältet Din domän fyller du i ditt domännamn. Du behöver inte lägga till något prefix(https/www) utan anger endast ditt domännamn t.ex. minbutik.com eller mystore.com. Klicka på Lägg till.
  5. Under Verifiera din domän och Välj ett alternativ klickar du på Lägg till en metatagg till din HTML-källkod.
  6. Kopiera metataggen som kommer fram.
  7. Öppna ett nytt fönster och navigera till Quickbutik > Inställningar > Egna scripts och klicka på Öppna.
  8. Under Egna scripts i källkoden (head) klistrar du in metataggen som du precis har kopierat och klicka på Spara.
  9. Gå tillbaka till Facebook Business där du precis kopierade taggen, lokalisera och klicka knappen Verifiera domän.
  10. Klart. Nu har du verifierat din domän med Facebook.