Absolut. På varje produkt eller variant kan du ställa in minsta eller högsta antal som måste uppfyllas för att en produkt ska kunna köpas. Erbjuder du till exempel en kampanj som tillåter en kund att köpa max 2 stycken kan detta vara väldigt användbart.

Så här anger du ett minsta/högsta köpantal på en produkt:

1. Navigera till Produkter och klicka på Redigera på produkten du önskar ändra.
  2. Bocka ur Inget minsta köpantal och/eller Inget maximalt köpantal.
  3. Ange antalet som minst måste köpas eller som maximalt får köpas.
  4. Klicka på Spara!

Så här anger du ett minsta/högsta antal på en variant:

1. Navigera till Produkter och klicka på Redigera på produkten du önskar ändra.
  2. I listan med produktens varianter, klicka på kugghjulet för varianter du önskar redigera.
  3. Bocka ur Inget minsta köpantal och/eller Inget maximalt köpantal.
  4. Ange antalet som minst eller mest får köpas.
  5. Klicka på Spara.

Bra att veta:

• Skapar du en manuell beställning och lägger till en produkt som använder ett minsta eller högsta köpantal kommer denna inställning även appliceras i den manuella beställningen. Exempelvis om produkten har ett max köpantal av 2 stycken kan du endast lägga till 2st av produkten i beställningen.