Absolut! Med inbyggda funktionen Förbeställningar kan du sätta produkter eller varianter till att informera om att leveranstiden är längre eller skickas vid ett visst tillfälle. Detta kan vara användbart om du till exempel säljer produkt som är beställningsvaror, tar emot förhandsbokningar eller om vissa produkter har längre leveranstid.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar > Allmänt och scrolla ner till rubriken Förbeställningar.
  2. Klicka på Lägg till val.
  3. Fyll i meddelandet som du önskar visa på produktsidan samt om du önskar ha en leveransintervall.
  4. Klicka på Spara ändringar.
  5. Navigera sedan till Produkter och välj Redigera för den produkt du önskar erbjuda som förbeställning.
  6. I listan Förbeställningsinfo väljer du vilket meddelande som ska visas för produkten.
  7. Klicka på Spara och sedan är det klart!

Dynamiska datum:

Du kan ha flera olika typer av förbeställningsinformation och även sätta leveransintervall för att visa dynamiska datum ute på produktsidan.

Följande taggar finns tillgängliga för dynamiska värden. Dessa skriver automatiskt ut antal dagar eller datumet efter vad du har angett som leveransintervall.

{{from}}
{{to}}
Skrivs ut som: 7

{{from_as_date}}
{{to_as_date}}
Skrivs ut som 2022-06-07

{{from_as_pretty}}
{{to_as_pretty}}
Skrivs ut som 7 juni

Förslag på meddelanden som kan användas:

Levereras mellan {{from}} – {{to}} dagar
Resulterar i: Levereras mellan 3 – 5 dagar

Levereras senast {{to_as_pretty}}!
Resulterar i: Levereras senast 24 juni!

Lämnar vårt lager senast {{to_as_date}}
Resulterar i: Lämnar vårt lager senast 2022-06-07

Skickas tidigast {{from_as_pretty}}
Resulterar i: Skickas tidigast 7 Juni

Skickas 27/08!
Resulterar i: Skickas 27/08!

Bra att veta:

• För att förbeställningsinformationen ska visas på dina produkter så behöver Lagerstatus visas i ditt tema. Detta ställs in under Utseende > Tema > Anpassa tema > Produktsida > Visa lagerstatus.
  • Säkerställ att du har avaktiverat funktionen ”slutsåld vid 0” som finns precis under lagersaldot inne på varje enskild variant. Denna funktion måste vara avaktiverad för att förbeställning ska visas på din produkt.
  • Du kan även ställa in Förbeställningsinfo på flera produkter åt gången med Massredigeraren.