Ja, ni kan byta tema i er butik precis när ni vill och obegränsat antal gånger. Detta gör ni enkelt i er kontrollpanel i Quickbutik under Utseende > Tema. Klicka sedan på Byt tema.

Byte av tema påverkar inte informationen i er webbutik, så som er produkt information, era kategorier och innehållet i era informationssidor.

Vid byte av tema bör ni dock tänka på att ni behöver ställa in era färger, typsnitt m.m. samt bygga upp er startsida som ni vill ha det under Utseende > Tema > Anpassa tema då dessa inställningar är specifika för varje tema.

Kan jag ha flera teman?

Ni som har Quickbutik Pro har även möjligheten att lägga till flera teman för er webbutik, vilket dels innebär att ni kan jobba på ett tema i bakgrunden samtidigt som ett annat tema är live och dels att ni kan ha flera olika butiksdesigns som ni kan växla mellan.

I praktiken innebär detta att ni kan jobba på designändringar m.m. i lugn och ro utan att era besökare ser det för att sedan byta temat till liveläge när ni är redo för det. Ni kan även ställa in så att temat automatiskt går live vid en viss tidpunkt, alltså är det perfekt för t.ex. kampanjer vid Black Friday, Jul m.m.

Ni lägger enkelt till fler teman under Utseende > Tema, klicka sedan på + Lägg till tema.

 

Vill du ha hjälp med att skräddarsy ett eget tema? 

Våra specialister inom Webbutveckling kan hjälpa dig om du vill ha en helt egen och/eller unik design i din butik. Se här information om vad de mer kan hjälpa dig med: Webbutveckling! Detta kräver källkodsändringar, vilket man har tillgång till i prisplan Standard och Pro.

Med våra specialister slipper du att bekymra dig för att hitta vem som kan hjälpa dig och kan istället fokusera på vad. Tillgång till våra certifierade specialister ingår i Quickbutik.