Du kan ställa in så att ett e-postmeddelande automatiskt skickas ut till kunden efter genomfört köp där de har möjlighet att lämna ett omdöme om butiken. Med detta så har du möjlighet att samla in fler omdömen och få mer insikt i dina kunders åsikter – insikt som du kan använda till att förbättra kundnöjdheten.

Skapa ett kostnadsfritt konto, om du inte redan har ett, hos Trustpilot och registrera ditt företag. Logga in och navigera till inställningssidan för Automatisk Feedback Service, direktlänk. Här kopierar du din unika AFS-e-mailadress.

När du har kopierat AFS-e-mailadressen ifrån Trustpilot så följer du stegen nedan för att aktivera detta för er butik.

1. Navigera till Inställningar > Utgående e-post i Quickbutiks kontrollpanel.
2. Klistra in din unika AFS-email-adress i fältet E-postadress(er) för orderkopia.
3. Spara och klart!

Om Trustpilot lyckas skapa en inbjudan kommer du att kunna se den i din Inbjudningshistorik under Samla in omdömen i er Trustpilot-kontrollpanel. Du kan klicka på en inbjudan för att expandera den och se inbjudningsinställningarna. Du kan även ändra inbjudans leveransdatum, avsändarnamn och svars-e-mailadress medan den fortfarande står i kö för leverans.