De uppgifter ni anger idag under beställningen när ni trycker på Markera som skickad är som standard för internt bruk.

Det kan dock fås med i fraktbekräftelsen med några få enkla steg:

1. Gå in under Inställningar > Utgående e-post
  2. Lägg till följande under Fraktbekräftelse:
    Spårningsnummer: [tracking_number_trace]
    Fraktföretag: [tracking_company]
  3. Spara och klart!

Exempel på hur man kan få med det i en löpande text:

Din försändelse har spårningsnummer [tracking_number_trace] och har skickats med [tracking_company].

Detta är dynamiskt och följer alltid vad ni fyller i fälten för just den beställningen som ni är i färd med att markera klar.