Du har möjlighet att låta kunder prenumerera direkt på ditt nyhetsbrev som du kör via GetANewsletter – en av Sveriges ledande nyhetsbrevstjänst.

Så här kopplar du ihop GetANewletter med Quickbutik:

1. Aktivera Nyhetsbrev i Quickbutik under Inställningar > Nyhetsbrev och klicka på Öppna. Aktivera här GetANewletter.
  2. Logga in på ditt GetANewsletter konto här.
  3. Hitta listans ID genom att klicka på Listor i menyn till vänster.
  4. Klicka på den listans namn du vill hitta ID till.
  5. Titta på webbadressens länk. Det sista stycket av länken är ditt ID (utan /).
    Se bild:getanewsletter
  6. Kopiera ID:et och klistra in det i Quickbutik under Inställningar > Nyhetsbrev > GetANewsletter i fältet Nyhetsbrev i kassan: Prenumerera på lista (id).
  7. Hitta din API nyckel genom att gå till “Mitt konto” och klicka på “API” (direktlänk: https://app.getanewsletter.com/account/api).
  8. Under ”API tokens” tryck på ”Skapa token
  9. Ange namn och beskrivning för ditt token (Vad du skriver i namn och beskrivning är valfritt). Tryck Skapa.
  10. Kopiera token och klistra in det i Quickbutik under Inställningar > Nyhetsbrev > GetANewsletter i i fältet API nyckel och klicka på Spara.

Nu är kopplingen klar. E-postadresserna som kunder lämnar i din butik kommer att börja prenumerera på den lista vars ID du angett. Du finner e-postadresserna som anmält sig direkt hos GetANewsletter i dina kontakter.

Har du frågor om ditt konto, e-postadresser eller nyhetsbrevsutskick behöver du ta kontakt med GetANewletter direkt.