Med MailChimp kan du enkelt och gratis få en nyhetsbrevstjänst som gör det lättare för dig att skicka ut snygga, professionella nyhetsbrev. I dagsläget är det över 10 miljoner som använder MailChimp varje dag för att designa och skicka ut sina mail.

Så här kopplar du ihop Mailchimp med Quickbutik:

1. Aktivera Nyhetsbrev i Quickbutik under Inställningar > Nyhetsbrev och klicka på Öppna. Välj att bocka i Mailchimp och klicka på Öppna.
  2. Klicka på Koppla konto och välj sedan att Logga in om du har ett konto sedan tidigare eller Skapa konto om du inte har ett sedan tidigare.
  3. Klicka på tillåt (Allow) för att koppla Quickbutik med ditt konto hos Mailchimp.
  4. Välj en prenumerationslista att koppla till din butik. Orderhistorik 6 månader tillbaka kommer synkroniseras till listan.
  5. Klicka på Starta synkronisering. Tiden det tar att synkronisera varierar beroende på hur mycket data du har för din butik, efter några minuter kan du uppdatera sidan och bör då se att produkter och beställningar har synkats över korrekt.
  6. Klart.

Tips

• Lär dig skicka utgående e-post med Mailchimp här.
  • Lär dig skapa Popups hos Mailchimp som visas på din startsida här.