Med Mailchimp som din nyhetsbrevsleverantör kan du välja att skapa popups direkt i deras plattform. Denna kan du sedan visa på startsidan i din butik.

Så här gör du:

1.  Logga in hos Mailchimp och navigera till Create > Signup form > Pop-up form > Begin.
  2. Här kan du redigera och skapa din popup som du önskar den ska visas i butiken.
  3. Aktivera din popup när du är klar så den visas i butiken genom att klicka på Edit och slå på switch-knappen för att visa den i butiken:

CleanShot 2024-01-12 at 08.35.14@2x

Bra att veta:

• Du behöver inte ha aktiverat funktionen Popups i Quickbutik för att din Mailchimp popup ska visas. Popupen från Mailchimp visas automatiskt för dina kunder när de besöker butiken.
  • Om du själv inte ser din popup i butiken beror det troligtvis på att den redan finns sparad i en tidigare session i webbläsaren, prova gärna att besöka butiken via ett inkognitofönster istället.