Du kan aktivera Paypal Express Checkout enkelt i din kontrollpanel. Du behöver inte ha ett PayPal-konto i förväg. När din första order blir betald, kommer PayPal mejla dig instruktioner på hur du kan aktivera ditt konto – så du kan få betalt.

Så här gör du:

1. Navigera till Kassa > Betalsätt.
  2. Lokalisera PayPal Express Checkout och klicka på Aktivera.
  3. I fältet skriver du e-postadressen som du önskar PayPal ska skicka betalningar till och kontakta dig via.
  4. Klicka sedan på Aktivera och du är redo att ta emot beställningar.