Med Quickbutiks koppling mot nShift kan du snabbt och enkelt sköta allt som rör dina transporter. Istället för att mata in leveransinformationen manuellt i fraktbolagets bokningssystem, förs alla uppgifter över automatiskt genom ett knapptryck.

Så här aktiverar du nShift Delivery med OrderConnect:

1. Navigera till Inställningar, aktivera Fraktbokningar via nShift via switch-knappen och klicka på Öppna.
  2. Klicka på knappen Ja, ange uppgifter.
  3. Ange den transportör du använder som standard under ”Transportör”.
  4. Ange ditt kundnummer hos transportören.
  5. Ange vilken tjänst du använder hos transportören under ”Välj tjänst”.
  6. Ange hur du vill att kunden ska aviseras vid leverans.
  7. Gör dina inställningar för fraktsedlar.
  8. Fyll i API-ID och API-Hemlighet under punkt 2. Läs mer här om hur du hittar dem.
  9. Fyll i den information du vill ska stå som avsändare på fraktsedeln.
  10. Klicka på Spara & verkställ.