Fraktfritt om 3, 2, 1 är ett säljverktyg som finns för att uppmuntra och motivera kunden till att handla mer i samband med sin beställning för att öka ordervärdet.

Med Fraktfritt om 3, 2, 1 aktiverat kan du ställa in ett meddelande som visas när kunden lägger till en produkt i varukorgen. Funktionen hänger ihop med dina fraktsätt, så för att detta ska fungera behöver du ha minst 1 fraktsätt som har Fraktfritt över belopp med ett belopp aktiverat.

Meddelandet som visas kan tala om för kunden hur mycket (belopp) de har kvar att handla för, innan de kan få leveransen fraktfritt. Själva meddelandet går att anpassa under inställningar för funktionen och här har du också möjlighet för att välja om meddelandet ska visas i en Notis eller i en specifik HTML-element i butiken.