Startsidan är avgörande för ett bra första intryck. Med Quickbutik kan du bygga startsidan till precis vad du önskar – vare sig du vill ha bilder, texter, produkter eller allt samtidigt. Så här gör du:

Navigera till Utseende > Tema > Anpassa tema för att börja arbeta med din startsida.

1. Klicka fram fliken Startsida (se röd pil).
  2. Startsidan byggs upp med vad vi kallar för sektioner. En sektion kan vara ett bildspel, ett rutnät med produkter, en rubrik, en textruta eller något helt annat.
    Varje sektion är en egen underflik (se gula pilar).
    Quickbutik Startsidabyggaren
  3. Klickar du dig in på en sektion kommer du att kunna redigera i sektionens inställningar. Här laddar du exempelvis upp bilder till bildspelet eller väljer vilka produkter som ska visas i ett rutnät.
  4. Du kan ändra i ordningen för dina sektioner på startsidan genom att dra och släppa.
    Startsida ordna sektioner
  5. För att lägga till en ny sektion klickar du på Lägg till ny sektion.
  6. Här kan du sedan välja vilken typ av sektion som du önskar att lägga till.
  7. Sektionen läggs till och du kan nu ändra i sektionens inställningar.
  8. Nu är det bara att Spara, så är allt klart!