Navigera till Utseende > Tema > Anpassa tema och klicka på fliken Startsida.

1. Startsidan byggs upp med sektioner. En sektion kan vara ett bildspel, ett rutnät med produkter, en rubrik, fördelsboxar, en textruta eller något annat. Varje sektion är en egen underflik (se blå pilar).
    startsida-sektioner
  2. Klickar du dig in på en sektion kommer du att kunna redigera i sektionens inställningar.
    Här laddar du exempelvis upp bilder till Banner eller väljer vilka produkter som ska visas i ett rutnät.
  3. Du kan ändra i ordningen för dina sektioner på startsidan genom att klicka, dra och släppa.
    sektioner-ordna
  4. För att lägga till en ny sektion klickar du på Lägg till ny sektion.
  5. Här kan du sedan välja vilken typ av sektion som du önskar att lägga till.
  6. Sektionen läggs till och du kan nu ändra i sektionens inställningar.
  7. Klicka sedan på Spara när du är klar.