Navigera till Utseende > Tema > Anpassa tema och klicka på fliken Startsida.

1. Startsidan är uppbyggd av sektioner. En sektion kan vara en banner, ett rutnät med produkter, en rubrik eller något annat:
    CleanShot 2023-11-08 at 10.12.14
  2. För att redigera en sektion, klicka på sektionen för att visa inställningarna.
    Är sektionen exempelvis en Banner kan du här ladda upp den bild du vill ha i bannern.
  3. Du kan ändra sektionernas placering på startsidan genom att klicka, dra och släppa på önskad placering.
    CleanShot 2023-11-08 at 10.20.33
  4. För att lägga till en ny sektion, klicka på Lägg till ny sektion.
  5. Välj vilken typ av sektion du önskar lägga till.
  6. Sektionen läggs till och du kan nu ändra sektionens inställningar.
  7. Klicka därefter på Spara.