Beroende på vilket tema du har valt för butiken så kommer olika typsnitt finnas tillgängliga.

Så här byter du typsnitt:

1. Navigera till Utseende > Tema > Anpassa tema.
  2. Klicka på fliken Färger och Typsnitt.
  3. Här ser du olika inställningar för typsnitt och vilka du kan välja att anpassa.
  4. Klicka på Spara.

Bra att veta

• Om du vill använda andra typsnitt är de som finns tillgängliga så är det möjligt att lägga till från Google Fonts direkt i källkoden. Källkoden är tillgänglig från prisplan Standard och du kan då göra skräddarsydda ändringar själv eller tillsammans med en utvecklare.