Autocomplete för sök ger dig möjligheten att visa en rullgardinsmeny (drop-down) i sökrutan som rekommenderar produkter som matchar sökningen. Funktionen ger alternativ i sökningen för kunder om dem t.ex. inte vet det specifika namnet på produkten dem söker efter.

Så här aktiverar du funktionen:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen.och lokalisera Autocomplete för sök.
  2. Klicka på switch-knappen för att aktivera.
  3. Klart. Nu kan dina kunder hitta vad de letar efter snabbare.