Med avancerade rabatter så får du möjligheten att skapa mängdrabatter och ta ”3 betala för 2”.

Så här aktiverar du Avancerade rabatter:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen.
  2. Lokalisera Avancerade rabatter och klicka på switch-knappen så att den blir blå för att aktivera.
  3. Klicka sedan Öppna. Du kommer då till samma sida som visas under Kassa > Rabatter.

Hur fungerar Mängdrabatt?

Om du vill ha flera olika nivåer, t ex. ”Köp 2 tröjor och få 50% på strumpor”,  ”Köp 3 st tröjor för 500 kr” och liknande så väljer du Mängdrabatt. Du kan självklart även bygga flera olika mängdrabattsnivåer om du önskar detta.

Hur fungerar Ta X betala för Y?

Om du vill skapa rabatter som ”Köp 3 och betala för 2” så väljer du Ta X betala för Y. Rabatten utgår från det som anges i rabatten och dubbleras inte. T ex. Om du har erbjudandet Köp 3 st betala för 2 st. Så kommer rabatten inte dubbleras om kunden väljer att köpa 6 st.