Funderar du på att skapa en kampanj eller rabatt som enbart gäller för en viss tidsperiod? Då kan det underlätta att tidsinställa din rabatt så att den automatiskt startar när dagen väl är kommen. För att göra en tidsinställd rabatt så gör du som nedan:

1. Skapa en rabatt (Kassa > Rabatter > Skapa rabatt) och ställ in hur mycket rabatten ska vara på och vad den ska appliceras på (kategori, produkt, hel beställning etc.).
  2. Längre ner i inställningarna för rabatten så finns knappen Lägg till Giltighetsperiod som du ska trycka på.
  3. Nu får du möjlighet att ange det datum och klockslag för när du önskar att rabatten automatiskt ska gå live (Exempelvis 2019-11-07 klockan 00:01) och när den ska automatisk avaktiveras (exempelvis 2019-11-07 klockan 23:59). I detta exempel så kommer rabatten att vara aktiv i 1 dag, den 7e November.
  4. Tryck på Spara och det är klart!

Ett bra tips kan vara att testa denna funktion någon dag innan rabatten ska vara aktiv i din butik för att kunna se hur det fungerar och att allt står rätt till.