En kampanj är ett sätt att driva ett erbjudande på en bestämd tid. Ni kan sätta upp en kampanj i butiken för att få kundernas uppmärksamhet på något specifikt som ni vill uppmärksamma. I butiken är det möjligt att skapa rabatter som kan synas på flera olika sätt.

Du behöver först ta fram ett erbjudande och sedan bestämma hur du vill ge den uppmärksamhet i butiken.

Funktioner du kan använda dig av:

Rabatter kan du skapa på en produkt eller kategori på olika sätt i butiken.
https://help.quickbutik.com/hur-skapar-jag-rabatter-i-quickbutik/

Ribbons kan användas för att markera eller uppmärksamma utvalda produkter.
https://help.quickbutik.com/vad-ar-ribbons-och-hur-fungerar-det/

Popup och Notis är också en möjlig metod att fånga besökarnas uppmärksamhet med till t.ex. information om en pågående kampanj eller ett annat viktigt meddelande.
https://help.quickbutik.com/vad-ar-popups-och-hur-fungerar-det/
https://help.quickbutik.com/vad-ar-notiser-och-hur-fungerar-det/

Avancerade rabatter – mängdrabatter, ta 3 betala för 2, stafflade priser och mer, kan vara användbart när ni skapar olika erbjudanden i butiken. Denna funktionen ingår i vår prisplan Pro.