Med funktionen Köp igen gör du det enklare att göra en ny beställning på samma produkter som tidigare. Du kan nu enkelt skicka med en länk till kunden i till exempel fraktbekräftelsen eller den automatiska återkopplingen. Det finns även möjlighet att erbjuda detta för kunder som är inloggade i butiken.

För att aktivera Köp igen i din butik gör du följande:

1. Gå till Inställningar i din kontrollpanel.
  2. Aktivera funktionen Köp igen.
  3. Funktionen är nu aktiverad i din butik.

Valfritt! Kryssa i rutan Visa automatiskt för inloggade kunder. Inloggade kunder kan du enkelt beställa produkterna igen direkt ifrån beställningshistoriken.

Vill du erbjuda detta i ett automatiskt mail till kunden? Följ stegen nedan:

1. Gå till Inställningar > Köp igen i din kontrollpanel.
  2. Kopiera taggen som visas.
  3. Taggen kan användas i något av följande:
    – Automatisk återkoppling (Inställningar > Automatisk återkoppling, klistra in taggen i fältet E-postens meddelande.)
    – Beställningsbekräftelse (Inställningar > Utgående e-post, klistra in taggen i fältet Meddelande under Beställningsbekräftelse.)
    – Fraktbekräftelse (Inställningar > Utgående e-post, klistra in taggen i fältet Meddelande under Fraktbekräftelse.)

Exempel på hur du kan få med det i en löpande text: