Med funktionen Produktomdömen gör du det möjligt för dina kunder att recensera produkter i din butik. Produktrecensioner kan ofta resultera i ökad försäljning då de flesta besökare och kunder lägger stor vikt vid hur tidigare köpare har upplevt produkten. Positiva omdömen från dina kunder kan alltså vara ett väldigt effektivt säljverktyg.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen lokalisera Produktomdömen.
  2. Klicka på switch-knappen för att aktivera och välj att Öppna.
  3. Här kommer dina produktomdömen att visas och varje recension måste godkännas av dig innan den visas i din butik.
  4. Klicka på knappen för Inställningar (ikonen som ser ut som ett kugghjul).
  5. Välj hur du vill sortera dina omdömen, Antal stjärnor (högst till lägst) eller Datum som dem skapades.
  6. Välj hur många produktomdömen som ska visas på produktsidan. Det går att visa max 15 st.
  7. Sedan har du också möjlighet att justera efter vilket element du önskar att produktomdömena ska visas i fältet Placering.
  8. Klicka sedan på Spara.

Med Produktomdömen aktiverat i din webbutik dyker det upp en knapp för Recensera produkt på produktsidorna som innehåller ett formulär där dina kunder kan lämna recensioner samt betygsätta produkten med 1-5 stjärnor.