En karta är praktiskt att ha på kontaktsidan och visar enkelt företagets plats. Kartan på kontaktsidan läggs till automatiskt och styrs av uppgifter du uppgett i din kontrollpanel.

Så här lägger du till kontaktuppgifter för kartan:

1. Navigera till Inställningar, lokalisera Allmänt och klicka på Öppna.
  2. Under Kontaktinformation fyller du i din adress som vi vill att kartan ska visa.
  3. Klicka på Spara.

Varför visas inte min karta?

Funktionen hämtar information från Open Street Maps vilket kräver att adressen behöver finnas i deras databas för att kartan ska kunna visas. Till skillnad från andra kartor är OpenStreetMap helt skapad av gemene man och kartan är öppen för alla att bidra till.

Om adressen inte hittas via OpenSteetMap kan du lägga till den genom att kostnadsfritt skapa en användare på OpenStreetMap.

Varför visar kartan inte rätt plats?

Nålens placering på kartan är något som behöver ändras direkt i databasen Open Street Maps. Där kan du lägga till din adress och para ihop det med rätt placering.

Hur döljer jag kartan på kontaktsidan?

I våra nyare tema Nova, Swift och Orion kan du dölja kartan när du anpassar temat.

1. Navigera till Utseende > Tema > Anpassa tema.
  2. Klicka fram fliken Kontaktsida.
  3. Lokalisera och bocka ur Visa karta.
  4. Klicka på Spara.