Produktfält är en användbar funktion för dig som vill att kunden ska kunna göra personliga anpassningar. Detta kan vara om du har produkter där kunden kan göra personliga anpassningar, som t.ex. namntavlor, skräddarsydda textilier, paketinslagning med personliga hälsningar eller produkter med eget tryck.

Så här skapar du till Produktfält:

1. Aktivera Produktfält under Inställningar.
  2. Gå till Produkter och skapa en ny produkt eller klicka för att redigera en existerande produkt som ni vill lägga till produktfält på.
  3. Klicka på knappen Produktfält i högra hörnet för att lägga till det på produkten.
  4. Klicka på Skapa nytt fält och skriv in t.ex. namn och gör val för varje produktfält.
  5. Spara och klart!

Vill ni skapa Produktfält av typen Filuppladdning så kan ni läsa mer om detta här.