Produktfält är en användbar funktion för dig som vill att kunden ska kunna göra personliga anpassningar. Detta kan vara om du har produkter där kunden kan göra anpassningar, som t.ex. namntavlor, skräddarsydda textilier, paketinslagning med personliga hälsningar eller produkter med eget tryck.

Så här skapar du Produktfält:

1. Navigera till Inställningar i din kontrollpanel och lokalisera Produktfält. Aktivera funktionen via switch-knappen.
  2. Navigera därefter till Produkter och skapa en ny produkt eller redigera en existerande produkt som du vill lägga till produktfält på.
  3. I redigeringsläget klickar du på knappen Produktfält.
  4. Skriv in t.ex. Ditt namn och välj storlek på textfältet rullgardinslistan.
  5. Vill du skapa Produktfält för filuppladdning skriver du t.ex. Ladda upp bild här och välj sedan Filuppladdning (bildfiler) i rullgardinslistan.
    Observera att filformaten som stöds är: JPEG, PNG, GIF, SVG samt PDF. Filen får vara max 8MB.
    När du får en beställning med produktfält syns informationen på beställningen i din kontrollpanel. Om kunden laddat upp en fil så kommer du kunna ladda ner den.
  6. Tryck på Spara ändringar.
  7. Välj om fälten ska vara obligatoriska för att kunna köpa produkten och klicka på Spara.
  8. Klart. Nu är funktionen aktiverad, du har skapat produktfält och kan se dem på din produktsida.