Har du köpt en domän via Loopia, kan du peka domänen mot Quickbutik helt kostnadsfritt. Så här gör du:

1. Logga in på Loopias Kundzon.
  2. Hitta domänen i översikten Domännamn och klicka på domännamnet. Ett fönster dyker nu upp med inställningar.
  3. Välj DNS vid Konfigurering.
  4. Ange 52.19.233.63 i fältet Mål.
    Säkerställ att ”Synkronisera domännamnet och subdomänen www” är ikryssad.
  5. Stäm av med bilden nedan.
  6. Tryck Spara. Klart! Domänen har nu pekats mot Quickbutik. Det kan ta upp till 90 minuter innan ändringen helt har verkställts.
  7. Ni kan gå in på er domän, t.ex minbutik.se och följa uppdateringen. När en landningssida visas med ”Domänen har nu pekats korrekt till Quickbutik” kan ni lägga till domänen för er butik i Quickbutiks kontrollpanel.

1. loopiadns