Har du köpt en domän via Loopia så kan du peka domänen mot Quickbutik. Du behöver aktivera tjänsten LoopiaDNS för att kunna peka din butik till oss. Du kan läsa mer om LoopiaDNS här.

Så här gör du för att peka din domän till oss via Loopia:

1. Logga in på Loopias Kundzon.
  2. Hitta domänen i översikten Domännamn och klicka på domännamnet. Ett fönster dyker nu upp med inställningar.
  3. Scrolla ned och välj DNS-editor vid Fler inställningar.
  4. Klicka på Lägg till record vid och ange 162.159.129.45 i fältet Data. Klicka på Lägg till.
  5. Klicka på Lägg till record vid www. Välj CNAME vid Typ och ange custom.quickbutik.com i fältet Data. Klicka på Lägg till.
  6. Domänen har nu pekats mot Quickbutik. Det kan ta upp till 90 minuter innan ändringen helt har verkställts. När du utfört pekningen korrekt ska det se ut som nedan:

Du kan gå in på din domän, t.ex. minbutik.se och följa uppdateringen. När en landningssida visas med ”Your domain is now ready to use with Quickbutik” så gör du följande:

1. Logga in på din kontrollpanel hos Quickbutik.
  2. Navigera till Inställningar. Aktivera Egen domän.
  3. Ange din domän i fältet Butiksadress, på det sättet som du önskar det (t.ex minbutik.se eller www.minbutik.se).
  4. Klicka på Spara.