Har du köpt en domän via One, kan du peka domänen mot Quickbutik helt kostnadsfritt. Så här gör du:

1. Logga in på ert kontrollpanel hos One här.
  2. Gå till sektionen ”DNS – Hantera DNS”.
  3. Klicka in på vyn Webb-DNS
  4. Vid första översta rutan, bör ni se sektionen Personliga web DNS inställningar.
  5. Här skall du nu se till så att du har två rader.
    1:a rad skall ha ett tomt fält vid ”Domän”, typ ”A”, med värdet 52.19.233.63 (som är Quickbutiks IP-adress).
    2:a rad skall ha www i fältet vid ”Domän”, typ ”A”, med värdet 52.19.233.63 (som är Quickbutiks IP-adress).
  6. Stäm av med bilden nedan – så bör det se ut med två rader inlagda.
  7. Klart! Domänen har nu pekats mot Quickbutik. Det kan ta upp till 90 minuter innan ändringen helt har verkställts.
  8. Ni kan gå in på er domän, t.ex butik.se och följa uppdateringen. När en landningssida visas med ”Domänen har nu pekats korrekt till Quickbutik” kan ni lägga till domänen för er butik i Quickbutiks kontrollpanel.

1. one-dns-peka