Du redigerar enkelt dina produktvarianter från redigeringsläget på det aktuella produkten. Du kan ändra eller lägga till t ex. lagersaldo, pris, vikt, EAN-kod.

Så här gör du:

1. Navigera till Produkter i kontrollpanelen.
  2. Klicka dig sedan in i redigeringsläget för produkten vars variant du vill ändra.
  3. Scrolla ned till val & varianter. Du kan direkt via översikten ändra artikelnummer, pris och lagersaldo.
  4. För mer specifika ändringar klickar du på Inställningar(ikon med ett kugghjul) och ett fönster öppnas.
  5. Här kan du redigera namn, artikelnummer, lagersaldo, vikt, dölja/synliggöra varianten, lagerplats, EAN-kod och mycket mer.
  6. Klicka på Spara. Nu är dina ändringar synliga i din butik.