Det finns två sektioner för produktbeskrivning på varje produkt. Den korta beskrivningen som syns bredvid produkten samt den långa beskrivningen under produkten:

Redigera den korta beskrivningen:

1. Navigera till Produkter i kontrollpanelen och klicka på pennan bredvid den aktuella produkten.

2. Bocka ur rutan vid ”Automatisk” under Sidbeskrivning och ange därefter din text.

3. Klicka på Spara.

Redigera den långa beskrivningen:

1. Ange din text under Beskrivning.

2. Klicka på Spara.

Bra att veta:

Texten under ”Sidbeskrivning” (den korta beskrivningen) används även av sökmotorer. Använd därför ord som är relevanta för din produkt och som dina kunder använder när dem söker efter produkten.

För att avaktivera den korta beskrivningen, navigera till Utseende > Tema > Anpassa tema > Produktsida och bocka ur rutan vid ”Visa kort beskrivning”.