Du kan enkelt ändra meddelandet som visas när en produkt är slutsåld i butiken. Detta kan vara användbart om du till exempel vill att någon specifik information ska visas på produkter som är slutsålda eller bara anpassa meddelandet till att bli mer passande för dig och din verksamhet.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar > Allmänt i din kontrollpanel och scrolla ner till rubriken Köp & synlighet.
  2. Fyll i vilket meddelande som du vill ska visas när en produkt är slutsåld i fältet under texten När en produkt är slut.
  3. Scrolla upp igen och klicka på Spara ändringar uppe i det högra hörnet och sen är det klart!

Vill du kunna ta emot förbeställningar på produkter som inte finns i lager? Läs mer om hur du ställer in det här.