Du kan enkelt från översikten under Produkter både flytta, lägga till och ta bort produkter.

Så här gör du:

1. Navigera till Produkter i din kontrollpanel.
  2. I högra hörnet i rullistan väljer du den kategori som du vill arbeta med.
  3. I översikten markerar du de produkter som du vill flytta via kryssrutan.
  4. Lokalisera sedan antalväljaren för att utföra en ändring.
  5. Här kan du välja att Flytta dina produkter till en annan kategori.
    Det innebär att produkterna flyttas från den nuvarande kategorin, till den nya som du väljer.
  6. Vill du att dina produkter ska synas i flera kategorier i din butik så väljer du istället Lägg till i kategori. Detta gör att den läggs till i ytterligare en kategori och får en till plats i din butik.