I våra tema Nova, Swift och Orion har du möjlighet att skapa en Kategoriöversikt där dina underkategorier visas med bilder. Detta gör att om man klickar på en huvudkategori så kommer dina underkategorier att visas med bild och namn.

demobutik-swift-kategoriöversikt

Så här gör du för aktivera det i din butik:

1. Navigera till Utseende > Tema > Anpassa Tema och klicka fram fliken Kategorisida.
  2. Välj att bocka i Visa underkategorier.
  3. Välj även att bocka i Visa titel för underkategorier om du vill att detta ska visas under dina bilder.
  4. Klicka på Spara.

Så här laddar du upp kategoribilder:

1. Navigera till Kategorier och redigera önskad underkategori.
  2. Scrolla ned tills du ser Valfri kategoribild. Här laddar du upp din bild
  3. Klicka på Spara.