Du kan ställa in att ett fraktsätt ska vara kostnadsfritt över ett visst belopp genom att använda dig utav valet Fraktfritt över belopp

Så här gör du:

1. Navigera till Kassa > Fraktsätt
  2. Välj att skapa eller redigera ett fraktsätt som du önskar att lägga till detta för.
  3. Lokalisera Fraktfritt över och bocka ur rutan.
  4. I fältet som kommer fram anger du önskat belopp.
  5. Klicka på Spara ändringar.

Videoguide:

Hur ställer jag in hur fraktfritt över belopp fungerar i kassan?

Du kan ställa in hur fraktfritt över belopp ska agera i kassan antingen om du vill att fraktfritt ska aktiveras på priser före rabatter eller efter efter rabatter.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar > Kassa & utformning.
  2. Lokalisera rubriken Fraktfritt över belopp skall baseras på.
  3. Här bockar du i hur du vill funktionen ska fungera i kassan.
    Väljer du att bocka i priser före rabatter så kommer den fraktfria gränsen gå på summan innan eventuella rabatter har applicerats.
    Väljer du istället att bocka i priser efter rabatter så kommer den fraktfria gränsen gå på det rabatterade priset.
  4. Klicka på Spara ändringar.