Din butik bör ha tydliga köpvillkor som är tillgängliga och väl synligt för dina kunder. Det kan kännas krångligt och svårt att få till, men det behöver det inte vara. Istället för att behöva återuppfinna hjulet så har vi skapat ett verktyg som ger dig en färdig mall för dina köpvillkor.

Använd vårt verktyg för köpvillkor här:

https://quickbutik.com/verktyg/kopvillkor

Det är väldigt viktigt gå igenom allt som står, så att det faktiskt speglar de villkor som du önskar att ge dina kunder.

Lägg till dina köpvillkor på en sida så här:

1. Kopiera innehållet av dina köpvillkor via verktyget ovan.
  2. Navigera till Sidor i din kontrollpanel.
  3. Lokalisera och välj att redigera den redan skapade sidan Köpvillkor.
  4. Klistra in dina köpvillkor och spara.