Med funktionen Egna följesedlar så kan du skräddarsy ändringar för följesedeln för dina beställningar. Vi rekommenderar att du endast ändrar här om du har kunskap inom HTML.

Så här aktiverar Egna följesedlar:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen.
  2. Lokalisera Egna följesedlar och klicka på switch-knappen så att den blir blå för att aktivera.
  3. Klicka därefter på Öppna.
  4. Här kan du nu arbeta via kodvyn som du ser framför dig och t ex. lägga till din logga. Vänligen notera att vi rekommenderar att du har kunskap inom HTML för att justera följesedeln.
  5. Klicka på Spara. När du är klar kan du sedan navigera till valfri beställning och spara ner eller skriv ut följesedeln för att se hur den ser ut.

Så här återställer du följesedeln till ursprungsversionen:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen.
  2. Lokalisera Egna följesedlar och klicka på Öppna.
  3. Markera och radera all information som finns i kodvyn.
  4. Klicka sedan på Spara och därefter ser följesedeln ut som standard versionen.