Ja. Du kan enkelt skapa beställningar direkt i kontrollpanelen som sedan hanteras precis som dina andra beställningar. Detta kan vara användbart om du till exempel tagit emot en beställning över telefon eller säljer på en mässa.

När du skapar en beställning så får du välja om det ska ha status betald eller obetald. Väljer du att skapa en betald beställning så kan du välja ett av butikens egna betalsätt som då sätts som betalmetod. Skapar du en obetald beställning så skapas en länk till kassan, innehållande produkterna du lagt till, där kunden enkelt kan genomföra köpet direkt i butikens kassa.

Så här gör du:

1. Navigera till Beställningar i din kontrollpanel och klicka på Skapa beställning.
  2. Fyll i vilka produkter antal som sålts.
  3. Välj om beställningen ska vara betald eller obetald.
  4. Om du väljer betald så väljer du sedan vilket betalsätt, eventuellt fraktsätt som använts samt anger kundens uppgifter.
  5. Klicka på Skapa beställning och sen är det klart!