Om informationen i en beställning behöver justeras så kan du enkelt redigera beställningen i din butik. Det kan vara ändring av leveransuppgifter, e-postadress, byte av eller lägga till produkter, lägga till en rabattkod i efterhand etc.

Så här redigerar du en beställning i din butik:

1. Navigera till Beställningar och klicka på beställningen du vill redigera.
  2. Klicka sedan på Redigera (ikonen med en penna) uppe i högra hörnet.
  3. Under Redigera beställning finns möjlighet att redigera beställningens produkter, fraktsätt, rabatt och priser. Du kan även ändra uppgifter om beställaren så som namn, adress, e-post samt spårningsnummer och fraktleverantör.
  4. När du redigerat klart klickar du på Spara ändringar
  5. Du måste sedan logga in i din kontrollpanel hos betalsättet för att redigera beställningen där. När du redigerar en beställning i butiken skickas inte detta över till betalsättet.

Så här tar du bort produkter från beställningen:

1. Navigera till Beställningar och klicka på beställningen du vill redigera.
  2. Klicka på Redigera (ikon med penna) uppe i högra hörnet.
  3. Under Redigera beställning ser du beställningens produktlista. Lokalisera fältet för antal (bredvid pris) och ange 0 på de produkter som du vill ta bort.
  4. Klicka på Spara ändringar. Produkterna är nu borttagna från beställningen.
  5. Du måste sedan logga in i din kontrollpanel hos betalsättet för att ta bort produkten även där. När du redigerar en beställning i butiken skickas inte detta över till betalsättet.

Så här lägger du till produkter i beställningen:

1. Navigera till Beställningar och klicka på beställningen du vill redigera.
  2. Klicka på Redigera (ikon med penna) uppe i högra hörnet.
  3. Klicka på knappen +Lägg till rad som du hittar under beställningens produktlista.
  4. Välj vilken produkt eller variant som du vill lägga till i beställningen i rullistan.
  5. Ange sedan antal och produktens pris manuellt. Produktpriset inte hämtas automatiskt.
  6. Klicka på Spara ändringar. Produkterna är nu tillagda för beställningen.
  7. Du måste sedan logga in i din kontrollpanel hos betalsättet för att lägga till produkten även där. När du redigerar en beställning i butiken skickas inte detta över till betalsättet.