Ja! Quickbutik har stöd för koppling mot affärssystemet Fortnox, som även kan kallas ett bokföringssystem. Med Quickbutiks koppling till Fortnox har du möjlighet att synkronisera butikens sortiment och beställningar helt automatiskt.

Via vår partner AutomatiseraMera är det möjligt att använda Visma eEkonomi som ditt bokföringssystem också. Läs mer om detta här.

Flertals kassasystem har även en koppling med Fortnox och man kan då, med Fortnox som brygga och ”central” mellan webbshoppen och sitt kassasystem, koppla till Quickbutik med ett kassasystem.

Vilka kassasystem går att koppla med Quickbutik?

1. Gå till Fortnox sida med översikt över Integrationer, direktlänk: https://www.fortnox.se/kopplingar/
  2. Vid ”Välj en kategori”, väljer du ”Kassasystem”.
  3. Du ser nu en översikt över kassasystem som går att integrera med Fortnox, och i sin tur med Quickbutik.