Det är möjligt att exportera beställningar i Quickbutik för samtliga beställningar och önskad tidsperiod till en CSV-fil och använda den för bokföringen. Filen kan du öppna i ett kalkylbladsprogram som t.ex Excel.

Du kan enkelt exportera beställningar genom att navigera till Beställningar i din kontrollpanel, markera sedan beställningarna som du vill få ut genom att kryssa i rutan för varje beställning och klicka sedan på Exportera beställningar i rullistan ovanför kryssrutorna. Se bilden nedan.
Du kan även i kontrollpanelen hos många betallösningar skriva ut rapporter och avräkningsnotor för användning vid bokföring.

Kan jag koppla till ett bokföringssystem?

När det gäller bokföringen så har vi en integration till Fortnox men också Visma eEkonomi som ingår i vår prisplan Pro. Bokföringen kan skötas automatiskt vid varje synkronisering till Fortnox och beställning kan synkroniseras automatiskt när en beställning har genomförts och är redo att hanteras. Du kan välja att avaktivera automatiken och synkronisera när du själv önskar det genom att klicka på Fortnox-knappen som finns inne på en beställning i ert kontrollpanel.

Här kan du läsa mer om hur du exporterar beställningar.
Här kan du läsa mer om hur du exporterar produkter.