Det möjligt att exportera beställningar och produkter under Beställningar och Produkter.

Det är möjligt att exportera beställningar i Quickbutik för samtliga beställningar under dagen eller månaden till en CSV-fil och använda den för bokföringen, filen kan ni öppna i ert Kalkylbladsprogram som t.ex Excel.

Ni kan enkelt exportera era beställningar genom att navigera till Beställningar i er kontrollpanel, markera sedan beställningarna som ni vill få ut genom att kryssa i rutan för varje beställning och klicka sedan på Exportera beställningar i rullistan ovanför kryssrutorna. Se bilden nedan.

Här kan ni läsa mer om hur ni exporterar era beställningar: https://help.quickbutik.com/hur-exporterar-jag-bestallningar-i-min-webbutik/
Här kan ni läsa mer om hur ni exporterar era produkter :https://help.quickbutik.com/hur-exporterar-jag-produkter-fran-min-butik/

När det gäller bokföringen så har vi en integration till Fortnox, som ingår i vår prisplan Pro, så bokföringen kan skötas automatiskt vid varje synkronisering till Fortnox. En beställning synkroniseras automatiskt när en beställning har genomförts och är redo att hanteras. Du kan välja att avaktivera automatiken och synkronisera när du själv önskar det genom att klicka på Fortnox-knappen som finns inne på en beställning i ert kontrollpanel.

Ni kan även hämta ut underlag med bra rapporter ifrån betalsätten som kan vara till hjälp vid bokföringen.

Vill du ha hjälp med svårigheter kring företagande och din bokföring?

Har du funderingar och frågor kring företagande och bokföring? Se då vår infosida om detta samt vad våra specialister inom området kan hjälpa dig här: Företags- och bokföringsrådgivning.