Ja, med funktionen Produktomdömen gör ni det möjligt för era kunder att recensera produkter i er webbutik. Produktrecensioner kan ofta resultera i ökad försäljning då de flesta besökare och kunder lägger stor vikt vid hur tidigare köpare har upplevt produkten. Positiva omdömen från era kunder kan alltså vara ett väldigt effektivt säljverktyg.

Ni aktiverar enkelt Produktomdömen under Inställningar > Produktomdömen och kan sedan, om ni önskar, ändra inställningarna för funktionen genom att klicka på ikonen som ser ut som ett kugghjul.

Med Produktomdömen aktiverat i er webbutik dyker det upp ett formulär på era produktsidor där era kunder kan lämna recensioner samt betygsätta produkten med 1-5 stjärnor.

Som butiksägare hittar ni sedan samtliga produktrecensioner under Inställningar > Produktomdömen. Varje recension måste godkännas av er innan den visas i butiken.