Ja. Med Lageröversikt kan du få bättre koll på lagret och dina produkter. Du kan enkelt fram aktuella saldon för produkter. Saldon tas fram utifrån egen filtrering och kan exporteras till CSV inför exempelvis ny beställning hos leverantören.

Du har även möjlighet att registrera inleveranser, och på så sätt sköta lagret allt snabbare genom att påverka flera saldon på en gång. Funktionen Lageröversikt ingår i prisplanen Standard och Pro.

Aktivera Lageröversikt såhär:

1. Navigera till Inställningar i ditt kontrollpanel.
  2. Lokalisera Lageröversikt och klicka på switch-knappen för att aktivera.
  3. Därefter kommer en ny sektion läggas till i ditt kontrollpanels sidomeny som heter Lager.

Ta fram aktuella saldon och filtrera och exportera dina produkter:

1. Navigera till Lager i ditt kontrollpanel.
  2. Börja med att filtrera efter produkterna du vill visa/exportera genom att t.ex. välja Produkter i kategori och Välj vilken kategori i rullistan du vill visa och klicka sedan på Sök. (Se bilden nedan)Lageröversikt-filtrering
  3. Markera/bocka i de produkter som du önskar att exportera.
  4. Klicka på pilen överst, som visar hur många produkter du har markerat.
    Lageröversikt-antalväljaren
  5. Välj Exportera produkter.
  6. Klart, en fil hämtas i CSV-format.

Registrera nya inleveranser:

1. Lokalisera knappen för ”+ Ny Inleverans”.
    Lageröversikt-Nyinleverans
  2. Välj din produkt eller variant och ange antal inkommande produkter:Lageröversikt-Nyinleverans-reg
  3. Lägg till alla nya inleveranser och klicka sedan på Spara ändringar.

Kan jag följa en lagerhändelse för en specifik produkt?

Ja. Du kan följa alla händelser som har påverkat dina produkters lagersaldo vid t.ex. inleverans, försäljning eller returer direkt från översikten genom att klicka på ikonen Lagerhändelser:

Lageröversikt-lagerhändelser

I rutan som kommer upp kommer du att kunna se lagerloggen för den specifika produkten.
Ett exempel på hur det kan se ut finner du nedan:

Lagerhandelser-lagerlogg

Visste du att du även kan få en notis när produkter börjar ta slut i lager. Läs mer om det här!